PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

04 de setembre 2007

I ara que dirà, senyora Conesa ?

M'agradaria fer unes puntualitzacions al article amb el títol "Mira- sol - Retard en el soterrament de línees telefòniques" publicat el proppassat divendres 13 de juliol en el Tot de Sant Cugat.

A més de ser veïna de Sant Cugat de tota la vida, soc treballadora de Telefónica,, conec molt de prop els problemes de la nostra ciutat i no em puc estar de contestar les falses acusacions que l'Ajuntament fa a Telefónica en l’esmenta’t article:

- No sé quan van pagar els veins però es mentida que les canalitzacions fa anys que estiguin fetes; l'Ajuntament les va entregar a Telefónica el darrer trimestre del passat 2006.
- Quan Telefónica va rebre les infraestructures es va comprometre amb l'Ajuntament a tenir la xarxa soterrada a finals del primer trimestre del 2007, si tot estava en condicions.
- A mesura que s'han anat fent les obres, s'han trobat canalitzacions obstruïdes, fins a quinze punts, per les que era impossible passar els cables, i que s'han hagut d'obrir de nou i reparar.

No entenc com la Sra. Conesa te el valor de demanar als veins que facin costat a l'Ajuntament per pressionar a la companyia, quan ella sap, o hauria de saber, que l’únic responsable de l'endarreriment de l'obra es l'Ajuntament, ningú mes. Queda molt be però, culpar un altre i, si es la Telefónica, millor que millor.

Roser Segura Vila
Carta publicada al butlletí electrónic UN ALTRE SANT CUGAT

I ara que dirá, senyora Conesa ? Recorda les seves manifestacions a Radio Sant Cugat:

Fem una mica d'historia:

http://jaumemassanes.blogspot.com/2007/07/en-les-obres-durbanitzaci-dels-sectors.html

Jaume Massanés i Papell