PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

05 de desembre 2012

Aquesta vegada no ens agenollarem




L’atac d’aquests dies contra la llengua catalana no és res més que la continuïtat de la persecució històrica i malaltissa de Castella contra Catalunya.
Només cal recordar les barbaritats, de tot tipus, realitzades per el Conde Duque de Olivares, Felip V, Carles III, Miguel Primo de Rivera i Franco per constatar que el ministre Wert i el seu partit són els hereus  de la Espanya malaltissa i feixista que ha viscut i viu amb l’obsessió de destruir Catalunya, les seves institucions, la seva cultura i la seva llengua.
A més, ara compten amb la col·laboració del PP i Ciutadans que, disfressats de demòcrates , estan infiltrats dins de casa nostra treballant exclusivament amb el mateix objectiu.
És tant el seu odi que no s'han adonat que el món ha canviat, estem en democràcia, la gent vota i pot dir la seva i la comunicació i la informació travessa totes les fronteres.
Per això aquests atacs sistemàtics no acabaran ni amb el greu ofec econòmic al que estem sotmesos ni amb l’intent de menysprear la nostra llengua. Tenen tota una estratègia ben estudiada i, precisament,  els següents objectius  seran els casals catalans a l’estranger, TV3 i altres mitjans d’informació del nostre país.
Hem d'estar alerta i, com deia en un anterior escrit, tenir molt clar que estem en combat. La nostra llibertat com a nació és urgent.
Tenim majoria suficient en el nostre Parlament perquè en pocs mesos tinguem una llei de consultes pròpia i puguem realitzar el referèndum. Als partits d'obediència no espanyola els demano que deixin de barallar-se constantment i es posin a treballar de forma immediata. Després, quan siguem un país independent ja tindran temps per continuar amb les seves baralles.
De totes maneres la major garantia de que no ens agenollarem és que la societat civil catalana està alerta i ben organitzada. La millor prova d'això és la resposta que han donat els col·lectius relacionats amb l’ensenyament a Catalunya al ministre Wert: El nostra sistema no es toca i si cal anirem cap a la desobediència ¡¡

Jaume Massanés i Papell