PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

01 de novembre 2008

L'Espanya cavernària i la banalització de l'Holocaust: L'estratègia per acabar amb Catalunya


Les portades amb que avui i ahir un rotatiu madrileny de coneguda història i ideologia ultraconservadora i anticatalana obren les seves edicions, són l'exemple més clar que les tàctiques propagandístiques goebbelianes van inserir-se en els seus aliats espanyols de l'època i que aquests tenen uns successors més que dignes dels seus ensenyaments. La banalització contínua que una determinada dreta (o potser millor extrema dreta?) espanyola, vestida de liberal, fa de l'Holocaust comparant-lo amb el fet que la llengua vehicular a l'escola catalana sigui el català, el millor exemple de la qual, però no l'únic, és la portada d'ahir del rotatiu a que fem referència més amunt, és una escopinada damunt la tomba de 6 milions de jueus assassinats, massacrats, exterminats en massa pel nazisme internacional amb la col·laboració, no ho oblidem, de l'Espanya franquista i la seva División Azul.
I que ara, els hereus dels col·laboradors i admiradors d'aquell nazisme, utilitzin a les seves pròpies víctimes com a excusa per atiar la fòbia anticatalana més visceral, és una riota insultant, grotesca, gairebé única en la història de les baixeses humanes.
Però que ningú pensi que aquesta situació és casual. No deia el mateix Goebbels que una mentida repetida mil vegades es converteix en una realitat? Doncs que no es perdi la màxima, i si cal, la mentida serà repetida no mil, sinó deu mil vegades, fins que l'extermini de dèbil esdevingui una realitat. I que no sorprengui tampoc a ningú que la qüestió lingüística es sumi a suposades corrupteles econòmiques dels dirigents catalans. En un moment en que el Tribunal Constitucional està debatent fins a on retalla el nostre Estatut i en que el finançament de Catalunya és en el centre de les negociacions polítiques entre Catalunya i Espanya, atacar d'aquesta manera l'essència de Catalunya com és la nostra llengua, la qual és, en definitiva, allò que ens fa diferents d'Espanya, és part d'una estratègia per tal d'acabar tant amb la nostra cultura com amb el nostre teixit productiu, una altra diferència molt important entre Catalunya i Espanya, que ningú no ho dubti. I enmig d'aquesta situació és absolutament patètic que alguns mitjans i pensadors (?) catalans, es sumin a aquesta campanya orquestrada des de determinats aparells de l'Estat i de l'statu quo espanyols, que veuen a Catalunya com la darrera colònia a la que esprémer fins que acabin amb ella.
Deixem d'una vegada d'ésser un país de messells. Denunciem a aquells que darrera de campanyes basades en la mentida i la manipulació no tenen cap altra intenció que la d'acabar amb Catalunya com a nació, i denunciem també a aquells que des d'aquí, des de Catalunya, els donen credibilitat i suport. I exigim, en nom de la humanitat complerta, que no s'utilitzi ni s'insulti la memòria de 6 milions d'éssers humans assassinats, per tal d'acabar amb la nostra nació.
Estem segurs que el poble català sabrà, un cop més, estar a l'alçada de les circumstàncies històriques. Tanquem files, mantinguem-nos ferms i derrotem, un cop més, l'enemic totalitari. I demanem als pobles lliures la seva solidaritat, i la seva denúncia de l'ús ignonimiós de l'Holocaust jueu per tal d'acabar, no físicament, però si culturalment, amb un poble perseguit i explotat com és el català.

Tribuna.cat