PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

02 de novembre 2008

L'alcalde de Matadepera serà jutjat per via penal per injúries a la bandera espanyola.

Jordi, estem amb tu. Estem farts d'alcaldes que es diuen nacionalistes i van tot el dia amb els calçotets cagats.
Noticia:
Gairebé tres mesos més tard del termini fixat per prendre una decisió i dos anys i mig després que es presentés la denúncia, el jutjat de Terrassa ha decidit que l'exalcalde de Matadepera Jordi Comas (ERC), sigui jutjat finalment per la via penal per un delicte d'injúries a la bandera espanyola.
Els fets es remunten a la festa major de Matadepera dels anys 2005 i 2006, quan Comas va decidir no penjar la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament. La negativa va provocar que Convivència Cívica Catalana presentés una primera denúncia. Això sí, per via administrativa i estesa a tota la resta d'ajuntaments que es van adherir a la campanya Un país, una bandera. Les complicacions van arribar quan un regidor i diferents militants del PP van afegir a la primera denúncia una segona però aquest cop per la via penal. El dubte aleshores va recaure en decidir per quina de les dues vies seria jutjat Comas, decisió que els jutjats no van prendre fins a la tarda de divendres passat.

Comas, que en el seu moment va ser l'alcalde més jove de Catalunya, va afirmar ahir en declaracions a l'AvuiI que "tornaria a actuar de la mateixa manera malgrat que la seva actuació li ha comportat molts problemes i cap rèdit electoral". Segons Comas, que va assegurar que comptava amb el suport del partit i d'aquells que pensen com ell, "només s'haurien de penjar en llocs públics aquells símbols que comparteix tothom".

Ràdio Catalunya