PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

24 de juny 2008

La PDD només convocará als ciutadans i ciutadanes de Catalunya per defensar el Dret de Decidir

Estatut, espoli fiscal, Tribunal Constitucional, drets i deures, solidaritat, democràcia, finançament, dret de decidir, autodeterminació… Paraules que sentim als mitjans de comunicació, a les notícies, a les tertúlies i, sobretot, en els discursos dels polítics. Paraules enganyoses de les quals no s’explica mai el significat real ni el que comporta cadascuna per al nostre país.

Una transició mal resolta, trenta anys d’autonomisme ranci i pactes a la baixa que només responen als interessos partidistes ens han portat a una situació insostenible en qualsevol dels àmbits socials i nacionals. Catalunya està cada vegada més ofegada i només una resposta valenta a la demanda que milers de ciutadans i ciutadanes fan cada vegada que signen una butlleta per demanar el Dret de Decidir ens traurà del carreró sense sortida en què es troba el nostre país.

Cada vegada es fa més evident que la via autonòmica és un camí sense sortida, un camí que ens porta a una agonia lenta i implacable que les organitzacions, entitats i persones que configurem la PDD no estem disposats a admetre. I és per això que fem una crida als nostres polítics perquè treballin, sense dilacions, per tenir el dret de decidir sobre tot el que ens afecta i, especialment, per tal de poder exercir el dret a l’autodeterminació, que ens dignificarà com a poble.

Al marge d’ingerències de l’Estat o del Tribunal Constitucional, reclamem el dret de decidir i el dret a l’autodeterminació com a mostra de radicalitat democràtica i de respecte vers Catalunya, i per això, des de la PDD, mai no convocarem una manifestació per defensar l’Estatut.

ANNA notícies