PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

15 de març 2008

La recollida de signatures continua.....

La recollida de signatures continuaLa campanya Decideixo Decidir segueix a bon ritme.
La Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés comuniquen que la jornada de recollida de signatures, del passat dia 9 de març, va ser un èxit de participació, malgrat la prohibició de les juntes electorals de Barcelona i Tarragona.
La recollida de signatures forma part de les actuacions que la PDD i SiP estan fent en el marc de la campanya Decideixo decidir!, que es va iniciar el dia de Sant Jordi de l’any passat. Aquesta campanya té per objectiu aconseguir que la Generalitat tingui la potestat de convocar referèndums, tal i com constava en l’Estatut, aprovat el 30 de setembre.
El dia 9 de març, simplement, es tractava d’aprofitar la diada electoral per continuar recollint signatures, per tant no s’entén que les juntes electorals hagin prohibit un acte, que es considera legal la resta de l’any, només pel fet que hi hagi eleccions. És més, ni la PDD ni SiP han demanat el vot per a cap formació política i, durant tota la jornada, es van complir els requisits que marca la legalitat vigent com ara, situar-se a una distància determinada dels col·legis electorals i no portar cap distintius de partits polítics.
La PDD i SiP consideren que aquesta prohibició està en la línia de les que la justícia espanyola està fent, des de fa temps, per entorpir tot el procés democràtic, encetat a Catalunya, a favor del Dret de Decidir.
Malgrat tot, hem comptabilitzat provisionalment 10.314 signatures (hi ha moltes taules que no ens han facilitat encara les seves xifres), especialment a les demarcacions de Lleida, Girona i Barcelona ja que a Tarragona les forces de l’ordre van actuar amb especial contundència, sobretot a les Terres de l’Ebre, on gairebé no es va poder posar cap taula.
Comuniquem, també, que aquesta proper cap de setmana continuarem recollint signatures, en especial, a les demarcacions on no es van poder recollir el dia 9.
També volem informar que durant la diada de Sant Jordi continuarem treballant pel nostre objectiu, properament ja comunicarem les actuacions previstes a favor del Dret de Decidir.
Encoratgem al poble de Catalunya perquè continuï donant-nos suport en les nostres actuacions com fins ara i comptem també amb l’esforç i la col·laboració dels voluntaris i voluntàries.
Us esperem a tots i a totes,

Comissió 9 de març - Plataforma pel Dret de Decidir