PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

02 de febrer 2008

Avancem en el Dret de Decidir

9 DE MARÇ: CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PEL DRET DE DECIDIR

La campanya de recollida de signatures prevista per al dia 9 de març, dia d’eleccions generals a l’estat espanyol i d’eleccions municipals i cantonals a l’estat francès, s’emmarca en la campanya “Decideixo decidir” que promou la Plataforma pel Dret de Decidir a fi d’instar als diversos òrgans legislatius dels Països Catalans que reclamin la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.

La decisió dels ciutadans i ciutadanes del nostre país de sortir al carrer dient que volem decidir el nostre futur amb llibertat s’emmarca en l’exercici de la radicalitat democràtica exigible a qualsevol govern que s’autodefineixi com a demòcrata. L’exercici de la democràcia ha de permetre exercir el dret a convocar referèndums, inclòs el dret de convocar un referèndum d’autodeterminació per pronunciar-se si volem arribar a la plena sobirania nacional.

La recollida de signatures que es farà arreu del país anirà acompanyada de la venda de mocadors vermells amb l’anagrama “Dd” que, a més a més de simbolitzar la unió del poble davant l’impediment actual que no ens deixa exercir els nostres drets, servirà per autofinançar la campanya.

La nostra acció és planteja de manera autoorganitzada i lliure al marge de l’acció electoral dels partits polítics; es tracta de refermar un cop més que SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR.