PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

06 de gener 2008

Agència Tributària per duplicat ?

Ens estan venent la nova Agència Tributària de Catalunya com un avenç cap a les estructures d'estat, quan només servirà per a recaptar els impostos cedits i enviar-los a corre-cuita cap a Espanya.
Ara ens espoliaran per dues bandes.Però cal recordar que la relació Catalunya-Espanya no es ni de llengua, ni de cultura, és només de "Saqueig Fiscal" per part espanyola, i que ells en diuen, amb una sobredosi de cinisme "solidaridaz".
No ens enganyem, no hi ha res més.l'Agència Tributària de Catalunya ha de recaptar tots els impostos, que s'han de quedar a Catalunya, tots.La via de l'Estatutet els mateixos espanyols se l'han carregat.
Visca doncs l'Estat propi de Catalunya.Però l'Estat propi no ve sol, ni el 2014, sinó que el construïm entre tots, cada dia:

Ni una renúncia amb el català, llengua pròpia de Catalunya, tant al supermercat, comissaria, jutjat, Registre Civil, hospital, ..., ni a Espanya, ni a Europa.
Ni un xec en blanc per a quatre anys als polítics. Si en dos mesos de marge no es mouen els canviem. Dret a Decidir.Ni un euro a Espanya. Tancament de Caixes. Ja no cal la publicació de les Balances Fiscals, els espanyols ja han fet tard.
Ni fer cap estructura que no serveixi per a l'estat propi.
Ni cap polític que prediqui l'encaix a Espanya.
Ni cap gestor que ocupi l'honorable plaça de President de la Generalitat.
Ni ser gens tolerant quan s'en en foten a la cara de que les infraestructures ens cauen a trossos per manca d'inversió.

Ni ...perquè n'estem fins els 00

Ron Dinaire