PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

22 de novembre 2007

Jaume i Enric, culpables ! I a ells quan els jutjarem ?

Enric i Jaume, independentistes catalans, que han hagut d’anar a 750 quilòmetres de Girona, per ser jutjats en la croada de defensa de la imposada monarquia espanyola, han estat condemnats a pagar 2.730 € cada un.

Malgrat que el jutge ha reconegut no entendre el català i, per tant, no ha entès res dels que deien els acusats, ha acceptat de ple la petició fiscal de 15 mesos de presó, això sí, prèviament canviada a pena multa per tal que els independentistes no quedessin sense càstig efectiu.

Avui, 20-N, han quedat clares força coses, que l’Estat necessita de tribunals d’excepció per perpetuar la seva estructura de dominació, així com el “debido respeto” a la Corona. Que la llengua catalana no els mereix cap mena de respecte i finalment, que dins de casa, no només tenim massa gent que claudica davant les seves lleis sinó que hi col·labora. Fidels a l’estil de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra han reconegut implícitament l’ús de bases de dades polítiques, fitxers polítics per al marcatge i seguiment constant de persones fidels a un país i a les idees de llibertat i justícia.

Des d’Alerta Solidària, denunciem un cop més el caràcter polític de l’aparell repressiu espanyol, el paper còmplice del Departament d’Interior i, especialment, llancem una abarçada solidària als dos companys, Enric i Jaume, als seus familiars, amistats i companyes de lluita. La seva dignitat és la que manté des de fa molts anys l’Esquerra Independentista, l’opció rupturista amb l’únic projecte vàlid de futur per al conjunt dels Països Catalans, com hem comprovat de nou avui mateix: la Independència i el Socialisme.

Alerta Solidària, finalment, recorda que la campanya solidària continua, que hi ha pel moment 21 persones encausades pendents de viatjar a Madrid i que, tot plegat només a fet que començar.

Madrid, Castella, 20 de novembre de 2007

Alerta Solidària