PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

10 de juliol 2007

Senyora Conesa, dimiteixi si us plau

Resposta de la Merce Conesa a la denuncia dels veins per els incompliments en el soterrament:
(Radio Sant Cugat 10 juliol 2007)
"La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, exigeix a Telefònica que finalitzi el més ràpid possible el soterrament de les línies telefòniques de Mira-sol. D'aquesta manera, l'Ajuntament demana a l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol i la plataforma de veïns afectats pel Contenciós Administratiu Sector 14-18 de Mira-sol i Valldoreix Sud que facin costat al consistori en lloc de denunciar la falta de compromís de l'administració.
L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol i la plataforma de veïns afectats pel Contenciós Administratiu Sector 14-18 de Mira-sol i Valldoreix Sud tornaven a denunciar a principis de setmana l'incompliment de les promeses de l'Ajuntament per acabar el soterrament de les línies telefòniques.Arran de les crítiques de les dues associacions veïnals, l'Ajuntament ha recordat que Telefònica és 'l'única responsable del retard de les obres de soterrament de les línies telefòniques'.Els veïns han denunciat la situació al Síndic de Greuges de Catalunya i estan pendents d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per les contribucions especials de 180.000 euros que van pagar els veïns el 2003 pel soterrament.
Conesa ha assegurat que, en el cas que sigui necessari, col·laboraran amb el Síndic si els demana informació per aclarir el retard de les obres.
De totes maneres, la tinenta d'alcalde de Territori també ha constatat que pot ser que el Síndic no pugui intervenir ja que Telefònica és una companyia privada."
Sant Cugat del Vallès no es mereix tindre en el seu consistori una persona que per tapar les seves mancances de gestió fa aquestes declaracions, com mínim enganyoses. M'explico:
1) L'ajuntament no va acabar la seva part del soterrament fins l'agost del 2006. Despres de tres anys de retard Telefónica pot començar el seu treball ¡¡
2) Desviar ara la responsabilitat cap als veins te un nom: cinisme
3) Com pot demanar el recolzament dels veins quan sempre s'ha negat a una reunió conjunta amb Telefónica.
4) Perquè te que esperar a la cinquena queixa dels veins per reclamar a Telefónica ? Ningú porta el control de les obres ?
5) A on estan en aquest moment els 180.000 euros. Ha cobrat Telefónica ?
6) En el contracte es contemplaven penalitzacions per retards ?
7) El Síndic de Greuges de Catalunya te molt clar qui es el principal responsable directe de les obres a Sant Cugat.
ULTIMES NOTÍCIES: El 16 de juliol comencen les connexions a les cases i l'eliminació del cablatge aeri. Ara sols mancara treure els pals. Sense comentaris.
Jaume Massanés i Papell

1 comentari:

Josep C. Canut ha dit...

Després de tants anys amb aquest estira i arronsa amb l'ajuntament, potser que els veïns comencen a tenir bona part de responsabilitat en el fet que no s'acabin mai les obres.
Ho dic perquè tan sols es queixen.
Per què no s'engega una acció més contundent, com ara, l'objecció fiscal?
Dues coses témen, els polítics: una, la premsa negativa; l'altra, no tocar diners.
Vosaltres mateixos. L'ajuntament és qui té la responsabilitat de que les obres és facin, i posar-hi als veïns pel mig tot "acusant-los" de que no critiquin Telefònica, d'una banda, i desprenent-se de responsabilitats polítiques i de gestió, tot posant els ciutadans en primera línia i ells quedant com a "recolçadors" de les accions veïnals, de l'altra, porta a una reflexió: PERQUÈ COLL...NS SERVEIXEN AQUESTS POLÍTICS SI DIUEN ARA QUE HAN DE SER ELS VEÏNS QUI MONTIN EL SIDRAL?
Estic d'acord amb els veïns, dimiteixi, Sra. Conesa i, encara més important, dimiteixi, Sr. Recoder, com a cap i màxim responsable de totes aquestes mal-i-fetes.
Quina vergonya de govern.