PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

19 d’octubre 2011

Perquè ens volen enganyar ?

Com és possible que hi hagi qui tingui el desvergonyiment de voler-nos fer creure encara en un pacte fiscal (recordem que abans de les eleccions li deien concert econòmic) amb l'Espanya, quan ens muny fins l'última gota, espoliant-nos constantment?
Algú és tant babau que s'ho creu? Algú pot creure que Espanya ho acceptarà quan tan PSOE com PP ja han dit que no és possible? No recordem el que va passar amb l'estatut ? Llavors, per què alguns partits catalans segueixen amb aquesta comèdia?
Doncs, molt senzill, perquè no tenen dignitat nacional ni  coratge per enfrontar la tossuda realitat.
Si volem una Catalunya millor pels nostres fills, amb bones escoles i universitats públiques, centres d’investigació avançats, una sanitat pública de qualitat, bons serveis socials, jubilacions suficients,... i pagar uns impostos justos, necessitem gestionar els que paguem, cosa que només serà possible si tenim un Estat propi, i això els hi fa por, ja que s’hi juguen molts interessos.
Segur que ja tenen preparada l’estratègia per a transformar el fracàs en un èxit. Negociaran  (és un dir) amb el proper govern espanyol unes engrunes i després diran tant cofois que han aconseguit el millor finançament que mai ha tingut Catalunya.
El més trist és que molts catalans abaixaran el cap i es deixaran enganyar un altre cop.
Què més cal per què reaccionem com a poble?