PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

19 d’agost 2009

Comunicat sobre la Sentència del Tribunal Constitucional
Volem decidir sobre el nostre futur!


Davant la propera sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut, la Plataforma pel Dret de Decidir manifesta que:
1. La via autonomista ha fracassat i que l’Estatut no és una eina política que ens permeti resoldre els problemes actuals de la societat catalana: subordinació nacional, financera, cultural i lingüística.
2. El Tribunal Constitucional està deslegitimat per resoldre sobre l'Estatut, per tant, no acceptem cap sentència emesa per aquest tribunal.
3. La PDD va promoure el No a l'Estatut perquè el considerava insuficient i ja va manifestar que no sortiria al carrer per defensar-lo.
4. El Dret d’autodeterminació és un dret democràtic bàsic, que compta amb un ampli consens i està plenament acceptat en el món occidental i va ser votat favorablement, ja fa 20 anys, pel Parlament de Catalunya. La PDD només defensarà un referèndum d’autodeterminació com a conseqüència directa del dret de decidir que reivindica.
5. La PDD promourà i farà pedagogia per reivindicar el dret de decidir sobre el nostre futur, és a dir, el dret a l’autodeterminació com a única sortida al fracàs de la via estatutària.
Per tots aquests motius fem una crida al poble de Catalunya perquè surti al carrer a manifestar-nos el dia 11 de Setembre, la nostra Diada nacional.

Àrea de comunicació de la Plataforma pel Dret de Decidir.
Barcelona, 18 d’agost de 2009

Tel PDD 93 4103155 dll,dm,dj de 16h a 20h i dc i dv de 10h a 14h
Tel responsable premsa 667658536