PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

30 de gener 2009

ICV demana a CIU que es dediqui a gestionar els problemes de la ciutadania i deixi d’instal•lar-se en la cultura del no a Valldoreix

El partit ecosocialista demana a CIU que deixi de fer una oposició “indecent” a Valldoreix després de les declaracions de CIU-A criticant a l’equip de govern de Valldoreix per la gestió de la crisi del temporal de vent.

El Secretari d’Organització, Joan Calderon, ha demanat a l’oposició a Valldoreix lleialtat institucional i que es deixi de buscar qualsevol excusa per fer oposició arribant a extrems políticament reprovables i èticament lamentables.

ICV suggereix que el que li cal a CiU és aprendre de l’oposició responsable i institucionalment lleial que hi ha Sant Cugat, Segons Calderon, “el no saber fer oposició es deu a massa temps al govern a Sant Cugat, potser necessiten passar per l’oposició al proper mandat per aprendre que vol dir fer oposició”. D’altra banda lamenten que l'alcalde Recoder es “fés la foto”, en les seves declaracions a TV3 sobre la ventada, davant del CEIP Ferran i Clua quan la gestió d'aquest centre és competència de l'EMD. Pels ecosocialistes aquest fet suposa de manca de respecte a l'altra administració del nostre municipi.

Finalment, el regidor ha volgut expressat el suport incondicional a l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix i a la seva Presidenta, Montse Turu, recolzant les mesures que s’han pres després de les terribles ventades del passat cap de setmana, i agraint a totes les persones que amb el seu esforç han ajudat a millorar les condicions en les que va quedar Valldoreix després de la ventada de dissabte, des del personal de l'EMD, l'ADF fins els veïns i veïnes organitzats en brigades que han actuat durant tantes hores seguides.
Iniciativa per Catalunya Verds - Sant Cugat del Vallès
Gabinet de Premsa

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lluis Recoder i Angels Soler no tenen cap escrúpol ètic democràtic. No entenc perquè us queixeu, n'hi ha prou amb recordar com va ser la campanya electoral de les municipals amb l'assessorament, interessos urbanistics i el finançament de BEI.
Van culpar la Presidenta de la inseguretat, del mosquit tigre, etc. Ningú va explicar totes les coses bones que s'havien fet a Valldoreix durant quatre anys.