PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

26 de desembre 2008

Els vots en contra en els Plens de Valldoreix trenquen el Pacte de Govern ¡¡¡

Quin espectacle més dantesc ens han ofert els vocals (ara ex-vocals) i el vicepresident (ara ex-vicepresident) de l'EMD de Valldoreix!! Quin espectacle més lamentable ens segueixen oferint amb les seves declaracions i amb la seva més absoluta manca de responsabilitat política!!Quan un soci de govern, de manera unilateral, vota en contra de tots els punts pactats en el ple d'un ajuntament...què s'entén que ha fet? Al tanto, i alguns d'aquests punts eren a proposta d'ells mateixos!!! Increíble!!
Mirin, tothom pot tenir coses bones i dolentes. Tothom pot equivocar-se i fer les coses millor, o pitjor, en el decurs de les actuacions derivades de les seves responsabilitats. És evident que un pacte de coalició és quelcom difícil de mantenir, i que sempre requereix d'un esforç conjunt de totes les parts. Resulta insultant dir que els membres de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix han propiciat el trencament, quan després d'una primera crisi generada per la portaveu de CiU-Actuem, vàrem treballar per la continuitat del pacte. Es va superar una comisió de garanties llarga, feixuga i carregada de les "males maneres" de la sra. Solé (vaig tenir l'honor de ser-hi present!). Vàrem ser els membres de la Candidatura qui proposàrem una sortida dialogada, amb una proposta A sobre de la taula que, posteriorment, fou acceptada pels membres de CiU-Actuem.

Ara, després de votar en contra de TOTS els punts de l'ordre dels plens de Valldoreix, perquè volien mostrar la seva força com a grup polític, deslligant-se de qualsevol pacte de govern subscrit...NO ENS VINGUIN AMB ROMANÇOS DE QUI HA TRENCAT EL PACTE.

SÓN VOSTÈS UNS IRRESPONSABLES!

Malauradament, ho seguirant sent i faran una oposició destructiva que intentarà immobilitzar totes les actuacions pendents de fer. Ara bé, podran justificar un vot en contra dels projectes com el de l'Escola Bressol, l'arrenjament de carrers, el manteniment de la vil.la, el parking de l'estació, etc.? Es evident que això ja no es cosa nostra. Vostès mateixos amb les seves consciències!!Nosaltres, com sempre, estarem aquí per explicar-ho i donar fe del seu execrable comportament. Difícilment ens creurem que els seus interessos siguin els de la majoria de Valldoreixencs!!

Ara, des d'un govern en minoria, LLUITAREM AMB MÉS FORÇA QUE MAI PER UN VALLDOREIX NET, EFICIENT, SOSTENIBLE I VIABLE!

PEL VALLDOREIX QUE ENS MEREIXEM I QUE VÀREM COMENÇAR A CONSTRUIR QUAN GOVERNÀVEM DURANT LA LEGISLATURA 2003-2007.