PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

11 de novembre 2008

La monarquia dels Borbons

No mi cap al cap que encara hi hagi un català (i aquesta qualificació no l’atorgo, als que viuen i treballen aquí, sinó als que creuen que som una NACIÓ) que tingui un sentiment positiu envers aquesta perversa dinastia .
No és gens necessari remuntar-nos a segles ni tant sols a dècades, a part dels Felips, Ferran, M. Cristina, tenim Alfonso XIII, que va permetre i promoure la dictadura del Primo de Rivera, entre altres infidelitats a la Constitució i a la seva dona.

Del Juan Carlos (no puc ni es mereix traduir-lo al català) a part de tenir el mal exemple del seu avi, també ha rebut, l’ensenyança del seu cunyat (dictadura del coronels a Grècia), i ha estat infidel a “los Principios del Movimiento Nacional” que va jurar, i al seu pare Joan II, (que no havia renunciat a la dita: legitimitad histórica).

La monarquia i el borbons ens han de fer reglotar, com un aliment impossible de digerir. Recordeu que quan va ser anomenat Príncep d’Espanya es va dir que era igual a una tovallola higiènica per està situat al millor lloc i en un mal moment? Llàstima que a les hores, aquests estris no tinguessin “ales” (com ara) per haver volat ben lluny de la nostre Terra.

Se li atribueix l'haver salvat la democràcia el 23 F. Recordeu que fins a altes hores de la nit no va badà boca? Confiava que el moviment militar del maleït Milans del Bosch, tingués èxit? No és el mateix personatge que fa poc va dir “que el espanyol era una lengua de encuentro i que nunca se havia prohibido el uso de otras”?

FORA ELS BORBONS I VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!!!

Narcis Clavell