PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

05 d’octubre 2008

Fent memòria

Patriotes,

Després de la magnífica feinada que s'ha fet per commemorar el centenaride l'Estelada (feu una repassada a http://estelada.cat/), aquest mésd'octubre també commemorem el 80è aniversari de l'Assemblea de l'Havanaque, pels qui no n'estigueu gaire al cas, us adjunto un text que elVicepresident del Casal Català de l'Havana ha escrit per fer-nos-enmemòria.

Dilluns vinent, també haurem de recordar els fets del 6 d'octubre de 1934(http://webs.racocatala.cat/cat1714/6octubre.htm) i el dia 15 l'assassinatdel President Companys(http://webs.racocatala.cat/cat1714/lluiscompanys.htm). Entre altresactivitats, el diumenge 19 d'octubre se celebrarà la 30a Trobada al Collde Manrella, a la Vajol.

El 13 d'octubre el Palau de la Música Catalana de Barcelona s'omplirà ambmotiu d'un digníssim acte en record i homenatge a Lluís M. Xirinacs.Mireu-vos l'enllaç per fer-vos una idea de la dimensió d'aquest acte(http://www.lluisbrunet.cat/xirinacs). Les localitats ja estan exhaurides,però possiblement es podrà seguir l'acte des d'alguns cinemes(http://www.cccd.cat/ ).

I gairebé cada dia hi ha activitats, arreu de la nació, lligades alCorrellengua (http://www.correllengua.cat/), que el 9 d'Octubre farà festagrossa a València per celebrar l'arribada de Jaume I, i s'allargarà finsal 8 de novembre que es clourà a Perpinyà amb un bon programa d'actes.(http://federacio.cat/).

També al sud se celebrarà la setmana dels Premis Octubre(http://www.octubre.cat/ ) i el tradicional Aplec del Puig, el darrerdiumenge d'octubre (http://www.youtube.com/watch?v=a1YOHhN0mG8 ).

Visca la lluita independentista!