PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

06 d’octubre 2008

Campions del món en futbol sala femení

La selecció catalana, reconeguda i membre de ple dret de la AMF, s'ha proclamat campiona del I Mundial de Futbol Sala Femení. Catalunya s'ha imposat a la selecció gallega, que ha estat convidada a la competeció ja que no està reconeguda oficialment, per 4-0 a la final que s'ha jugat aquest diumenge a Reus. Les noies entrenades per Albert López s'han avançat al marcador gràcies a un gol de Maria Àngels Navarro, que també ha signat el segon gol. El dos darrers gols de Catalunya, que ha dominat tot el partit, els ha marcat la capitana Laura Rodríguez, que ha sentenciat després del descans.

Amb el triomf a la final, Catalunya ha entrat a la història del futbol sala femení. I és que la selecció catalana és la primera campiona d'un Mundial. Per arribar a la final, les d'Albert López han hagut de superar a les seleccions de la República Txeca, Rússia, Austràlia o Colòmbia.

e-noticies

Mentrestant la majoria de la premsa, ràdio i televisió catalanes (?) callats. Quin fàstic i quina vergonya ¡¡

Jaume Massanés i Papell

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'únic problema es que son noies.....

...es a dir, l'sport femení, no mou les masses....es trist, però es així.

Ara bé, si aquestes noies es vesteixen de Cheerleaders amb poca roba i movent-se amb una mica de gràcia, ja veureu com surten a tota reu..!!