PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

11 d’agost 2008

Diguem no ...... nosaltres no som d'eixe món !!


Qui es María Teresa Fernández de la Vega per intimidar-nos després d'haver-se estat rient durant dos anys de l'estatut ?

Com pot dir ara que l'executiu espanyol "ha complert els seus compromisos amb Catalunya" ?

No perdem més temps, crec que ja ha arribat el moment d'entendre que no es un tema de partits, es igual que governi el PP com el PSOE, els espanyols no volen perdre la “sagrada unidad de la madre patria”, no volen perdre democràticament res d'allò que varen conquerir per les armes.
Som davant d'un moment històric per a Catalunya, ara és necessari que tots anem junts.
Diguem no........... nosaltres no som d'eixe món ¡¡

Amics del PSC, no afluixeu, Catalunya no us ho perdonaria mai.

Jaume Massanés i Papell





El conseller d'Economia del Govern català, Antoni Castells, ha assegurat a RAC 1 que les advertències fetes aquest cap de setmana passat per la vicepresidenta del Govern central, María Teresa Fernández de la Vega, pretenen "intimidar" i "amedrentar". "Això és l'especialitat de la casa, del Govern de l'Estat, de les forces polítiques espanyoles. És això, tractar d'intimidar i amedrentar, no de parlar, no de posar arguments sobre la taula, sino de cridar, de fer força soroll, perquè no ens escoltin els arguments dels que en tenim. Però això ja ho coneixem; ha estat així durant molts anys". Respecte a la crítica personalitzada de De la Vega al president de la Generalitat, José Montilla, Castells ha afegit que "no deixa de ser sorprenent".

El polític del PSC ha subrallat que qui resisteix no és el Govern català sino "els que no volen canviar el model, els que no volen canviar el finançament. Aquests estan resistint contra el curs de les coses, de les necessitats, no només nostres sino de tota Espanya i adoptant una actitud de resistència numantina. Nosaltres estem en una actitud d'avançar. De resistir pressions? Sempre hi ha pressions. Però en aquest cas no deixa de ser sorprenent que els que rebem pressions som els que estem defensant que es facin les coses d'acord amb el que s'ha pactat".

e-notícies