PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

17 de juny 2008

Comunicat de premsa del nucli fundacional de la PDD i de la majoria de la Junta Permanent legal

Davant de l'allau d'articles, informacions i contra informacions que estan sortint aquests dies en diversos mitjans de comunicació del país, les entitats i organitzacions que vam crear la Plataforma pel Dret de Decidir l'any 2005 i que, actualment, som gairebé un 73% de la Junta de la PDD, aixi com la majoria dels socis que hi havia fins a la manifestació de l´1 de desembre i més del 40% dels actuals, volem fer constar que el nostre posicionament és exactament el mateix que en el moment de la fundació de la Plataforma: treballar, tal com diuen els nostres estatuts, pel dret a l'autodeterminació.
Les entitats que hem tirat endavant, dia a dia la PDD, creiem que hem de ser el motor que pressioni els partits del nostre país per treballar i per exigir al govern espanyol el dret que té qualsevol poble de decidir quin ha de ser el seu futur. En un moment on els drets democràtics dels Països Catalans estan constantment vulnerats hem de tenir una posició ferma i sense condicions vers tot el que ens afecta i, especialment, pel que fa a la resolució del tribunal constitucional que, històricament, ha anat i va en contra dels drets del nostre país. És evident que, ara més que mai, la via autonòmica s'ha exhaurit i que la Plataforma pel Dret de Decidir ha de treballar perquè tot el procés, que ens ha de portar a exercir el dret a l'autodeterminació, tingui el màxim de garanties, de transparència i d'èxit possibles.
Algunes de les entitats i les persones que aquests últims mesos s'han incorporat a la PDD i volen marcar un altre camí tot canviant el rumb marcat des de la fundació de la nostra entitat per diluir-lo en funció d´interessos aliens a l´esperit inicial de la PDD. Per això volem denunciar públicament la seva ingerència i les ànsies de control d'una de les eines més potents que té el país per canviar el futur.
A conseqüència dels darrers esdeveniments, en què d´una forma clara i manipuladora, han intentat fer-se amb el control de la PDD, demanem a la societat civil que, massivament, s'associï a la PDD, per tal que tingui una massa social prou sòlida perquè estratègies que responen a interessos partidistes i personals siguin anul·lats i no es puguin produir en el futur, i en endavant es garanteixi la independència ideològica i econòmica de la PDD, perquè aquesta pugui continuar sent l´eina que el país necessita, d´acord amb els principis en què es va crear el 2005.

Som una nació i tenim el dret de decidir! http://www.decideixodecidir.cat/