PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

22 d’abril 2008

Comunicat P.D.D. Sant Jordi 2008

La Plataforma pel Dret de Decidir és un moviment ampli, plural, transversal i cohesionat que aplega la societat civil, dels Països Catalans, disposada a treballar pel dret a l’autodeterminació, a partir de l’autoorganització, l’autofinançament i la desvinculació dels posicionaments partidistes.
En un moment on l’acció centralitzadora i homogeneïtzadora del govern espanyol és un fet i la incapacitat del govern de Catalunya de defensar el dret de decidir el nostre futur com a poble, la Plataforma pel Dret de Decidir i a Sobirania i Progrés han endegat la campanya Decideixo decidir.
Campanya que reclama el dret de decidir sobre les nostres infraestructures, els trens de rodalies, els nostres aeroports, les autopistes, sobre la gestió de l’energia i de l’aigua, sobre quina escola volem, quina llengua s’ha d’ensenyar i, especialment, qui ha de recaptar i gestionar els nostres diners. Campanya que ens porta a reclamar l’exercici del dret a l’autodeterminació per triar lliurament quin ha de ser el futur del nostre país.
Per això, us demanem que signeu les butlletes de la campanya Decideixo decidir i col·laboreu en el camí que ens ha de portar cap uns Països Catalans lliures.

Visca la terra!