PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

12 de març 2008

Vosaltres us feu dir catalans?

M'heu fet emprenyar els milions de catalans, que patiu la síndrome d'Estocolm i que enlloc de mossegar a qui us posa el peu al coll , li llepeu la sola de la sabata . I .... com li heu llepat ? Doncs, no anant a votar, votant en blanc i, sobre tot, votant per uns partits d'obediència a les espanyes.
Dieu que en aquests tipus d'eleccions no ens hi va res . Doncs SÍ que ens hi va : la CARTERA, ja que de butxaca tots en teniu, i us l'heu deixat robar sense fer res per evitar-ho, ans al contrari, la hi heu regalat. Perdoneu l'exemple però és com aquell que l'estan sodomitzant i encara demana perdó per donar-li l'esquena a l'agressor. No hi ha pitjor submissió que afavorir els interessos de qui t'humilia constantment.

El 12 de setembre de 1714 els catalans van anar a treballar com si no hagués passat res, àdhuc el llorejat Conseller en Cap (i fem oblit de qui no solament va perdre la pell sinó el propi cap, el general Moragues). Aquest 10 de març els que us dieu catalans (crec que pel gentilici de Catalunya) restareu ufanosos perquè penseu que heu barrat el pas a la dreta espanyola, però heu construït una autopista lliure de peatge als que al cap i a la fi son els mateixos amb diferents formes d'actuar. Sou els descendents d'aquells que el 1714 pensaven que no havia passat res.

CATALÀ no és el que treballa i viu aquí, ni el de soca-rel, ni l'immigrant d'altres indrets, ni el que porta cognoms catalans o espanyols. Només és CATALÀ qui creu profundament que Catalunya és una NACIÓ com A és A .

NARCÍS CLAVELL Expresident d'ERC i exvocal de l'EMD de Valldoreix