PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

19 de febrer 2008

Recollida de signatures pel Dret de Decidir

ACTE:
http://www.cugat.cat/noticies/Politica/23464.htm

PRESENTACIÓ COMARCAL DE L’ACCCIÓ DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PEL DRET DE DECIDIR, DEL PROPER 9 DE MARÇ,
DIA D’ELECCIONS GENERALS A L’ESTAT ESPANYOL.

Data: 22 de febrer 2008
Hora: 19 hores
Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès

Intervindran:

Alfons López Tena - Vocal del Consejo General del Poder Judicial
i President del Centre d’Estudis Sobiranistes.
Blanca Serra - Portaveu de la Plataforma pel Dret de Decidir.
Ernest Espinós – Representat de la PDD del Vallès Occidental

Organitza: Nucli Local de la PDD-Sant Cugat del Vallès amb la col·laboració de la delegació de la PDD del Vallès Occidental.
------------------------------------

L'acció de recollida de signatures prevista per al dia 9 de març, dia d’eleccions generals a l’estat espanyol i d’eleccions municipals i cantonals a l’estat francès, s’emmarca en la campanya “Decideixo decidir”, promoguda per la Plataforma pel Dret de Decidir i la Plataforma Sobirania i Progrés, a fi d’instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans que reclamin la competència de fer referèndums, és a dir, consultes populars vinculants.

La decisió dels ciutadans i ciutadanes del nostre país de sortir al carrer dient que volem decidir el nostre futur amb llibertat s’emmarca en l’exercici de la radicalitat democràtica exigible a qualsevol govern que s’autodefineixi com a demòcrata. La democràcia ha de permetre exercir el dret a convocar referèndums, inclòs el dret de convocar un referèndum d’autodeterminació per decidir sobre la nostra sobirania nacional.

Les mobilitzacions del 18-F de 2006 i 1-D de 2007 pel dret de decidir de la nostra nació i sobre les infraestructures han estat un primer pas d'expressió col·lectiva d'aquesta voluntat.

La recollida de signatures que es farà arreu del país anirà acompanyada de la venda de mocadors vermells amb l’anagrama “Dd!” que, a més de simbolitzar la unió del poble davant l’impediment actual que no ens deixa exercir els nostres drets, servirà per autofinançar la campanya.

La nostra acció es planteja de manera autoorganitzada i lliure des de la societat civil, al marge de l’acció electoral i dels partits polítics; es tracta de refermar un cop més que SOM UNA NACIÓ I TENIM EL DRET DE DECIDIR.
Nucli Local de la PDD-Sant Cugat del Vallès