PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

01 de desembre 2007

Manipulació política vergonyosa


El Periodico, TV3, La Guardia Urbana, Policia Nacional (espanyola) diuen que només havien 200.000 persones en la manifestació.

Es totalment fals, es una manipulació interessada ¡¡ jo era allà i ha estat un èxit d'assistència sense precedents. A les 17 hores s'ha iniciat la marxa i a les 19,15 fins i tot encara hi havia gent aturada a la plaça Urquinaona. El manifest s'ha hagut de llegir cinc vegades. Si en la manifestació de febrer del 2006 érem 700.000 aquesta vegada com a mínim estàvem la mateixa quantitat de persones.
A qui li interessava desprestigiar la marxa li ha sortit malament la maniobra i potser li ha arribat el moment de reflexionar i en tot cas de decidir que vol ser a partir d'ara, Ja m'enteneu, veritat ?

I als sindicats espanyolistes dues preguntes:
No han estat precisament els treballadors els mes afectats pels problemes de rodalías ?
Sabeu que han mort per accident laboral 14 treballadors a les obres del TGV ?
Llavors, a qui representeu ?
Però sabeu per què no van anar els sindicats "espanyols" a la manifestació? Perquè Josep María Álvarez crec que porta cinc mandats de secretari general i Joan Coscubiela tres. Perquè el secretari general de la UGT va demanar el vot per Montilla a les darreres eleccions.
Perquè Montilla va inaugurar dies enrera la nova seu d'UGT al Baix Llobregat. Però sobretot perquè els sindicats cobren un munt desubvencions. Gairebé de totes les conselleries. No només de Treball. Com volen que vagin a la mani?. Qui paga mana.

Per acabar, Televisió de Catalunya "la nostre televisió nacional" no ha dedicat a la manifestació un seguiment especial malgrat l'èxit d'assistència.

Jaume Massanés i Papell