PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

30 de desembre 2007

Església feixista i espanyolista, Perquè no la il·legalitzen ?

Que milers i milers de persones s' apleguin a Madrid convocades pel nazionalisme espanyol catòlic fa basarda, feredat, feresa, horror i pànic. I demostra en quina presó vivim. Milers de fanàtics catòlics volen imposar les seves tesis morals sobre la resta de la societat i fomentar la repressió sexual com en el temps de Franco. Qui ataca la família? Ningú no els discuteix el dret d' opinar i de viure a la seva manera, però, per favor, que no vulguin imposar els seus models totalitaris a la resta de la societat.

Fa por aquesta església feixista i espanyolista també per les sectes que aixopluga. Cal començar a pensar en la il·legalització, perquè amb menys motius es prohibeixen partits bascos. Que la misericòrdia divina--que per cert mai no l' hem tastada als Països Catalans-- talli les ales de tots aquests que en el seu nom volen imposar el seu totalitarisme als altres.

Senyores i senyors, aquesta Espanya fa pànic. Marxem abans que no en sigui massa tard. Un dia més amb Espanya, un dia menys de vida.

Ràdio Catalunya