PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

01 d’octubre 2007

Sant Cugat pel Dret de Decidir

El passat dimarts dia 25 es va constituir la Plataforma pel Dret de Decidir de Sant Cugat. La iniciativa parteix d'un grup de persones i entitats santcugatenques, i està oberta a tothom qui vulguin participar en l'aprofundiment de la Cultura Democràtica.
L'objectiu de la Plataforma és aconseguir, a nivell local, el màxim número possible de persones que s'adhereixin a la campanya de recollida de signatures per demanar una transferència a l'Estat: Que la Generalitat, també, pugui convocar referèndums. Es dir, poder consultar al poble de Catalunya sobre aquelles qüestions que son d'especial rellevància.
Del que es tracta, doncs, és de poder consultar a la gent si vol o no una determinada cosa, i que això no sigui una potestat exclusiva del Govern espanyol, sinó que el Govern de la Generalitat ens pugui consultar sobre qüestions del nostre interès i exclusivament del nostre interès, i que, òbviament, no ho serà dels qui no tenen la mateixa realitat ni la mateixa problemàtica.
Ara que es parla tant de la manca de participació, aquest n'és sens dubte un element important, és per això que la constitució de la Plataforma local pel Dret de Decidir, no és una expressió més de civisme, sinó que esdevé un element essencial per l'exercici d'aproximació a la veritable democràcia.
Les persones interessades ja sigui per formalitzar la seva adhesió a la campanya o com a col·laboradores, es poden adreçar a. scdecideix@gmail.com i, qui vulgui tenir més informació del que és la Plataforma pel Dret de Decidir la trobarà a http://www.tenimeldretdedecidir.org/

Plataforma pel Dret de Decidir de Sant Cugat del Vallès.