PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

11 de setembre 2007

TV3 la nostra ?

TV3 no retransmet l'ofrena floral a Casanova
Un moment de 'Doraemon'TV3 no ha retransmès en directe l'ofrena floral a Rafael Casanova per part dels dirigents polítics de Catalunya, a diferència d'anys anteriors. D'aquesta manera, quan el Govern, encapçalat pel president de la Generalitat José Montilla, estava realitzant l'ofrena, la cadena pública catalana oferia els dibuixos animats 'Spirou' i 'Doraemon', dins del Club Super 3. Per la seva banda, el canal 3/24 ha connectat -durant 10 minuts- amb el monument a Rafel de Casanova a les 10 del matí, quan el Govern ja havia dipositat el ram floral, així com la gran majoria de partits. Tampoc Catalunya Informació ni Catalunya Ràdio han retransmès en directe l'esdeveniment. Font: e-noticies
Qui ha ordenat als mitjans de comunicació silenciar els actes del Fossar de les Moreres i l'homenatge nacional a Xirinacs. Jo era allà i vaig poder veure les càmeres de TV3 i d'altres reporters gràfics.
Jaume Massanés i Papell

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es la televisió del Montilla. Esquerra (abans Republicana de Catalunya) ho permet. Quin fastic

Josep C. Canut ha dit...

Aquí és demostra l'esperit "nacionalista" que els socialistes diuen haver defensat sempre.
Com és nota que ja havien previst la xiulada monumental que els hi van dedicar!!!
Si no fós per que ho vam veure, si tan sols ho haguéssim sentit, hauriem pensat que l'ofrena la feia el PP. Quina vergonya de govern!!!
Censura, no gràcies. Catalunya lliure, ja.