PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

18 de setembre 2007

El PSC vota a Madrid contra les Seleccions Catalanes

El PP i el PSOE, amb els vots dels diputats del PSC inclosos, han unit els seus vots en el Ple del Congrés dels Diputats per tal de bloquejar la presa en consideració d'una proposició de llei de CIU i Esquerra de modificació de l'actual Llei de l'Esport perquè les seleccions autonòmiques puguin participar en competicions internacionals.
Diputats d'Esquerra, PNB, CiU, BNG, EA i Iniciativa reclamen al Congrés l'oficialitat de les seleccions nacionals d'Euskadi, Galícia i Catalunya. Després del vot en contra de PSOE i el PP a la presa en consideració de dues proposicions de llei presentades per Esquerra i CiU sobre la reforma de la Llei estatal de l'Esport, una vintena de diputats s'han fotografiat a les escales d'accés a la cambra baixa espanyola amb samarretes de les tres seleccions nacionals. Els diputats havien estat convocats mitjançant una carta signada per Joan Puig i Josep Maldonado, dirigida a tots els diputats del Congrés, que demanava el suport a aquestes iniciatives.

e-noticies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però home de Déu!!! Això no pot sorprendre a ningú!!! El que hagués estat autènticament abracadabrant és que hagueren votat afirmativament la proposta. Ep, això sí: em consta que aquesta gent són catalanistes i de progrés fins al moll de l'òs (he, he...) Apa vinga, fotem-li pel broc gros, i els independentistes (sic) d'aquest país (sic) donant-los-hi tot el que demanin. "Pluja fina" en diuen. Fantàstic. No serà pas "pluja daurada"?, he, he...