PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

23 de febrer 2007

Ser del PP no és ser de dretes

Per recuperar el poder són capaços de manipular el tema del terrorisme i les seves victimes sense cap pudor moral. Jo em pregunto quin altre argument polític tenen, la resposta és molt fàcil: CAP ¡¡.
El preocupant són els milers de seguidors que manifestació rere manifestació assisteixen a aquests espectacles tan vergonyosos i feixistes, insultant, histèrics i rabiosos, a catalans i bascs, atacant al govern i fent onejar banderes anticonstitucionals que representen el cop d'estat de 1.936 contra un govern democratic i legalment constituit.
Malauradament encara existeixen les dues espanyes.
Quan tindrem un partit de dretes de veritat com tenen altres països europeus com Anglaterra o França, constructiu, respectuos amb les institucions i regles democràtiques i capaç d'aportar millores per als ciutadans ?
Fins quan haurem d'aguantar personatges com Aznar, Acebes, Astarloa, Zaplana, Fraga (la calle es mia) Rajoy, etc... ?.
Per cert, on són els de Sant Cugat. Fa temps que no ens aporten suggeriments per millorar la nostra ciutat, nomes és dediquen a repartir exemplars d'una constitució que no és la nostra o criticant l'estrena de 'L'Èric i l'Exèrcit del Fènix' que demostra les miseries de la seva "españa".
Jaume Massanés i Papell