PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

11 de setembre 2011

Parlament durant la Diada a Sant Cugat del Vallès


Ara fa pocs dies,  a la capella ardent, instal·lada al Parlament de Catalunya amb la despulla d'Heribert Barrera,  li preguntaven a una senyora com el definiria com a polític, la resposta va ser ràpida i contundent:
“Una persona que va anteposar els interessos de Catalunya per davant dels interessos del seu propi partit”

Aquesta és la reflexió que exigim als partits independentistes catalans que es presentaran a les eleccions espanyoles del 20 de novembre i a les del nostre Parlament a l’any 2014. Volem unitat d’acció per una Catalunya lliure i sobirana.
Volem unitat, generositat, coratge i compromís. No volem egoismes, ni estratègies a veure qui treu més vots inútils, si....si inútils si no van junts, ni fer-se travetes uns als altres, ni qui portar la barretina més gran. 
Es la última oportunitat que us dona la societat civil catalana, cada vegada més sensibilitzada i atenció, us puc assegurar cada vagada més organitzada. No dubteu que, o vosaltres feu el canvi o el poble us canviarà ¡¡

També encoratjo, a aquells catalans encara tremolosos, desprès de tres cents anys  i que en tenen prou en dir-se catalanistes i nacionalistes, a no deixar-se ensarronar per polítics de saló que segueixen fent la viu viu.
Com deia el Francesc Macià:  
El seny si no va acompanyat d'una ferma voluntat de combat només serveix per tapar covardies.

Ara és l'hora, catalans ¡¡
Visca Catalunya lliure ¡¡

Jaume Massanés i Papell