PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

30 d’agost 2011

Clam per una única candidatura independentista el 20-N

Es tracta d’un manifest sorgit d'un grup de la xarxa social Facebook i compte de moment amb 1.467 adherits
Un manifest que demana una candidatura independentista única a les properes eleccions espanyoles ha estat presentat aquest matí al Col•legi de Periodistes. Es tracta d’un moviment sorgit de la xarxa social Facebook i integrat originalment per unes 300 persones que van veure la necessitat de "posar-se dempeus i dir ja està bé".

A dia d'avui la pàgina té uns 1.400 adherits i reuneix gent de diferents formacions polítiques, encara que asseguren que "aquí tots som independentistes i no es parla ni de líders, ni sigles, ni estratègies partidistes".

La voluntat del moviment, després de la victòria de Bildu en les darreres eleccions “és agafar l'experiència de la unitat de l'independentisme basc com a exemple a seguir per Catalunya, i així aconseguir la unitat independentista, sense la qual ens serà impossible assolir l'Estat propi".

El manifest el faran arribar, abans del 20 de setembre, a les executives nacionals de la CUP, CDC, DCat, ERC, ICV-EUiA, RCat, SI i UDC. Després d’aquesta data asseguren que si no es fa res "la responsabilitat serà dels dirigents polítics".

En conclusió, la seva intenció és demanar als politics que "posin seny, ja que per sobre de qualsevol estratègia partidista hi ha el país". 

elsingulardigital.cat

http://www.acn.cat/acn/630777/Politica/video/20-N-eleccions-manifest-candidatura-unitaria-independentista-Facebook.html