PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

26 de febrer 2011

La Plataforma pel Dret de Decidir posa una urna a la seva seu per recollir vots a Barcelona

Un total de 20 municipis Albanyà, Barcelona, Blanes, Calaf, Calonge de Segarra, Campins, Castellfollit de Riubregós, El Bruc, Fogars de Montclús, Gavà, La Pobla de Montornès, Montseny, Ponts de Molins, Pujalt, Rellinars, Sant Climent de Llobregat, Sant Julià de Ramis, Sant Pere Sallavinera, Vallgorguina i Viladecans celebraran la consulta sobre la independència el proper dia 10 d'abril.

La Plataforma pel Dret de Decidir ha fet una crida als seus socis, simpatitzants i entitats adherides perquè ajudin a difondre informació sobre la consulta, que es celebrarà en diversos municipis, i perquè participin com a voluntaris o fedataris, especialment a la consulta de Barcelona on, pel gruix de població, es necessita més suport.

El passat 31 de gener, la PDD va organitzar una formació per fer de fedataris de la consulta de Barcelona entre els socis i simpatitzants que havien mostrat interès. També aquest mes de febrer ha instal•lat una urna per recollir vot anticipat des d'avui fins al 10 d'abril a la seva seu del carrer Rocafort n. 242 bis. L'horari és dilluns, dimecres i dijous de 4 a 8 dels vespres.


La consulta del dia 10 d’abril tancarà l’onada de consultes que, des del desembre del 2009, s’han celebrat a Catalunya. A hores d’ara més de 618.000 catalans i catalanes han exercit el seu dret a decidir votant en la consulta, aquesta xifra suposa més d’un 18 per cent de la població que podia votar. Això suposa un èxit tenint en compte els recursos de què disposen les plataformes per dur-la a terme.

La PDD, també felicita els voluntaris i voluntàries de Gràcia que van participar en la recollida de vots la setmana passada per l’èxit de participació que va tenir i els encoratja a continuar treballant perquè finalment el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur, participant en una consulta vinculant.