PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

16 de novembre 2010

CONVOCATÒRIA DE LA CONFERÈNCIA NACIONAL PER A L'ESTAT PROPI

Entre el 2003 i el 2010 el nostre país ha sofert canvis estructurals importants, hem vist tres grans manifestacions i més de 500 consultes locals sobre la independència. Hem entrat en una nova etapa de construcció nacional que caldrà consolidar els propers anys.

Per això creiem que ha arribat l'hora de fer una Conferència nacional que cohesioni totes les forces polítiques i socials del país,  que ens aporti noves vies de construcció nacional i que ens tregui de l'atzucac derivat del marc constitucional espanyol vigent.

Creiem que aquesta conferència ha de ser participativa i oberta a totes les persones i entitats que treballen per a la construcció nacional, social, econòmica, etc. del nostre país.

L'objectiu que es proposa és crear un ampli moviment polític i social que impulsi el rellançament del nostre país, que defineixi el projecte d'Estat que necessitem i que ens retorni la il·lusió en el futur. Aquesta Conferència nacional serà el primer pas per crear una organització que esdevingui el principal instrument per aconseguir i consolidar la majoria social favorable a la constitució d'un estat propi.

Us proposem encetar un debat sobre els documents que us enviarem pròximament  i que, a hores d'ara, més de 200 persones dels sectors ideològics i polítics més diversos han tingut l'oportunitat d'esmenar. Aquest debat conclourà amb la Conferència nacional, a celebrar a principis de l'any vinent, amb l'aprovació dels textos definitius.

Per això fem una crida a totes les persones i entitats del país perquè participin en el procés que ha de culminar amb la celebració d'aquesta Conferència nacional per l'Estat propi. 

Tots i totes som responsables del futur del nostre país, tots i totes  hi estem vinculats i tots i totes hem de sentir-nos partícips d'aquest futur.
Des de la PDD fem una crida a totes les persones i entitats del país perquè participin en el procés que hauria de culminar amb una estratègia conjunta i consensuada del conjunt de l'independentisme català.

Us demanem doncs, que ens feu arribar les vostres aportacions, els vostres suggeriments i les dades de contacte de les persones de la vostra entitat que a títol personal o en representació de l'entitat, estan interessades a participar en la definició d'aquest procés. Perquè ningú és imprescindible, però tothom és necessari.

No podem deixar Catalunya en mans d'uns pocs. Sumem-nos-hi.

Plataforma pel Dret de Decidir