PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

25 d’octubre 2010

Renovació de la Junta de la Plataforma pel Dret de Decidir

Aquest mes d'octubre la Plataforma pel Dret de Decidir ha celebrat una assemblea ordinària. En aquesta assemblea s'ha renovat la junta que continuarà treballant en la mateixa línia que l'anterior. Aquesta nova junta està formada per Aureli Argemi, president, Carme Forcadell, vicepresidenta, Àngels Folch, tresorera i Elisenda Romeu, secretària. També en formen part com vocals: Oriol Ampuero, Josep Cruanyes, que era el president en l'anterior mandat, Glòria Garcia, Jaume Massanés, Francesc Ortiz, Carles Riera i Blanca Serra.

En aquesta assemblea, a més de renovar la junta, es van aprovar les lí¬nies de treball prioritàries d'actuació de l'entitat. Aquestes línies passen per donar suport a les entitats organitzadores de consultes que permetin a la ciutadania del nostre país exercir el dret de decidir, en especial donar suport a la consulta de Barcelona que e s farà el proper mes d'abril. En segon lloc treballar per la internacionalització de Catalunya, per donar a conèixer el menysteniment i l'espoli fiscal que pateix per part del govern espanyol. També es va proposar la celebració d'una jornada a principis del proper any per fer la diagnosi del país, tenint en compte les diferents conjuntures social, econòmica, institucional, etc. Que permeti articular una xarxa social per treballar noves vies de construcció nacional.

L'assemblea també va fer una valoració positiva del darrer de l'entitat, des del suport a la primera consulta sobiranista d'Arenys de Munt fins a la darrera onada del 17 d'octubre, passant per l'organització de l'acte multitudinari celebrat al fòrum en suport de la primera onada de consultes del dia 13 de desembre. Diferents membres de la PDD s'han desplaçat per tot el país conferències i xerrades sobre el dret de decidir i el dret d'autodeterminació. També es va valorar de manera positiva l'organització de les manifestacions del 12 de juny sota el lema Autodeterminació és democràcia per reclamar al Parlamemt de Catalunya que es faci ressó de les consultes sobiranistes celebrant un referèndum nacional vinculant. També es va participar en l'organització i la convocatòria de la manifestació del 10 de juliol a Barcelona, sota el lema nosaltres decidim independència.

L' assemblea de la PDD reitera el seu compromís amb el país i comunica que no rep cap subvenció i que se sosté amb les quotes i aportacions dels socis i sòcies i la venda de material i la venda de material, també es va aprovara que continuarem treballant pel dret de decidir, en especial pel dret d'autodeterminació i per les llibertats del nostre País.

Junta de la Plataforma pel Dret de Decidir

Carme Forcadell
Comissió de comunicació