PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

28 de juny 2010

Prou estatuts, ara toca independència!

L'Estat Espanyol i el Tribunal Constitucional, un cop més, deixen clar que la nació catalana no té cabuda dins d’Espanya.

Ni Espanya ni el Tribunal Constitucional no han de tenir la sobirania de Catalunya perquè aquesta només correspon al poble català, per això no han de decidir ni l’estructura política que volem, ni el marc jurídic de la nostra llengua i la nostra cultura, ni el nostre sistema econòmic, ni el nostre sistema fiscal, ni el nostre sistema educatiu, ni si som una nació.

Catalunya, com a nació, té dret a decidir el seu futur tal i com expliciten els drets democràtics i col•lectius reconeguts per l’ONU, en l’article primer de la carta de les Nacions Unides.

La Plataforma pel Dret de Decidir reitera un cop més que l’Estat Espanyol ha exhaurit la via autonomista i l’única sortida viable és l’exercici del dret a l’autodeterminació per escollir quin ha de ser el futur de la nostra nació.

• la PDD dóna suport a l’Acte de Sobirania que es dimecres 29 de juny a les 8 del vespre a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

• La PDD se sumarà a qualsevol acte públic o mobilització de caire unitari que manifesti de forma clara que el poble català abandona la via autonomista i vol exercir el dret a l’autodeterminació.

• És l'hora de la dignitat nacional, per la pau, el treball i la democràcia Autodeterminació!.

Comissió de premsa

Plataforma pel Dret de Decidir

Juny de 2010