PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

16 de març 2010

Comunicat de la PDD

Davant de les greus conseqüències de la nevada, ocorreguda a Catalunya, el passat dia 8 de març la PDD emet el següent comunicat

Els fets ocorreguts a les comarques gironines denota l’estat lamentable de les infraestructures elèctriques de Catalunya responsabilitat de l’empresa Red Eléctrica Española i Endesa, ambdues empreses promogudes per l’Estat i que exerceixen un monopoli estatal a Catalunya.

La PDD en la gran manifestació del 1 de desembre del 2007 va sortir al carrer a Barcelona on centenars de milers de ciutadans van reclamar el dret de decidir sobre les infraestructures catalanes.

Per això, ara, denunciem la responsabilitat de l’Estat i de les empreses espanyoles en una política de manca d’inversions en les infraestructures del nostre país, mantinguda durant anys i anys.

Catalunya, com a Nació, té dret a exercir amb plenitud l’autogovern i a planificar i executar una política pròpia d’infraestructures que estiguin al servei del país i afavoreixin el desenvolupament econòmic i, conseqüentment, el benestar de la ciutadania.

La política de l’Estat i de les empreses espanyoles són un fre al nostre desenvolupament, cosa que ens porta a greus crisis com la que hem patit aquests dies.

La PDD denuncia la passivitat del Govern català que ha estat incapaç de donar la resposta que el poble li exigia ni tampoc no ha estat capaç de donar suport als ajuntaments afectats. No ha sabut actuar com a govern, ni posar-se al capdavant per solucionar la greu situació que ha patit una part de la ciutadania, ni constituir un gabinet de crisi que dirigís l’actuació dels mitjans públics i de les empreses responsables per superar el desgavell.

Mostrem la solidaritat als milers de ciutadans i ciutadanes que han patit la manca de corrent durant tota la setmana. I reiterem que només amb un autèntic autogovern i la plena sobirania de Catalunya sobre les infraestructures i sobre tot allò que és essencial per al seu progrés i el dels seus ciutadans i ciutadanes aquest país tindrà futur. Per això, una vegada més, la PDD reitera que cal exercir l'autodeterminació.

Àrea de comunicació

Plataforma pel Dret de Decidir
Carme Forcadell (667658536)