PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

27 de gener 2010

Sortim al carrer pel dret a l'autodeterminació


Fa quatre anys de l’històric 18 de febrer de 2006 en el qual el poble català convocat per la PDD va clamar als carrers de Barcelona pel seu Dret de Decidir i pel seu reconeixement com a nació. Ara, ens trobem en un context que demostra que els qui vam sortir al carrer teníem raó aleshores, com també en tenim ara: la via estatutària i autonomista està acabada i és un carreró sense sortida que conclou en la negació de la nostra realitat nacional i sobirania com a poble.

Mentrestant, la voluntat de decidir sobre el nostre futur com a país és cada cop més explícita, i el rotund èxit de les Consultes Populars sobre la independència n’és la prova.

D’altra banda, la crisi econòmica està condemnant a l’atur i la pobresa a milers de catalans i catalanes, mentre el nostre Govern no té instruments per donar-hi resposta i bastir un model social veritablement just i igualitari.

Per això, volem un govern sobirà en totes les matèries, que pugui fer polítiques en favor dels treballadors i treballadores del nostre país. També volem totes les competències sobre immigració, per garantir una bona acollida a la població nouvinguda amb igualtat de drets.

La Plataforma pel Dret de Decidir i les entitats sotasignades, es van reunir aquest 9 de gener per impulsar una gran manifestació a Barcelona amb els següents continguts:

- Donar suport a les consultes populars sobre la independència.
- Mostrar el nostre rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur.
- Reclamar amb força el dret a l’autodeterminació del poble català perquè som una nació i perquè autodeterminació és democràcia.
- Fer palès que la via autonomista i estatutària està esgotada.

La Plataforma pel Dret de Decidir, et demanem que t’afegeixis (donis suport) a aquest manifest a títol individual o col•lectiu, al correu electrònic: info@tenimeldretdedecidir.org

http://www.facebook.com/?ref=home#/group.php?gid=402318000190&ref=ts