PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

10 de setembre 2009

El nostre President ?


Montilla avisa que el referèndum d'Arenys dóna arguments a la 'caverna espanyola'


" Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla ha dit que la convocatòria de referèndums independentistes dóna arguments 'a la caverna de la dreta espanyola que no veu bé el desplegament de l'Estatut'. En una entrevista a TV3, Montilla ha assegurat, respecte l'autorització de la manifestació de la falange que 'fins i tot els fatxes tenen el dret de manifestar-se'. Montilla ha recordat que 'és una garantia dels ciutadans fins i tot els que pensen completament contrari que nosaltres, els nostres adversaris'. 'És la grandesa de la democràcia', ha afegit. Respecte el suport d'ERC a la convocatòria, el president de la Generalitat ha dit que no ha descobert ara que 'ERC és independentista'. "

I que fem, callem i ens amaguem ?. No té res mes a dir, això és tot ?

Voste mai no es mulla en la defensa de Catalunya ¡¡
Vostè està d'acord que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya escrigui la sentència en castellà.
Vosté està d'acord en que la justícia espanyola anul·li el canvi de data per a la manifestació de la Falange passant per sobre del Govern Català.
Vostè es fa el sord davant dels anònims i les amenaces que aquests dies reben els comerços d'Arenys de Munt.
Vostè te informació que indica que els feixistes de la Falange provocaran disturbis diumenge vinent. Els ciutadans han de poder anar a votar sense por ni sentir-se intimidats.
Vosté no fa res contra unes les resolucions judicials que són un nou atac a la llibertat d'expressió i van contra de les decisions aprovades per un ajuntament democràtic.
Vosté i el seu govern no ha denunciat de forma contundent l'actitud de la Falange.

Vosté no és el meu President ¡¡

Jaume Massanés i Papell

1 comentari:

demotic ha dit...

Les inacceptables paraules de Montilla demostren que ell forma part d'aquesta caverna espanyolista de la que parla, com sinó podria defensar tant acaloradament la manifestació dels fatxes,aludint a la garantia dels drets dels ciutadans i a la grandesa de la democràcia,quan el que és la seva obligació, és defensar i garantir la llibertat d'exprssió i el dret d'opinió, que estan a la base de "la grandsa de la democràcia"