PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

20 de març 2009

"Els Mossos han de pegar fins i tot en català"


"Que peguin és greu, però també que parlin tots en castellà", segons el periodista Manel Cuyàs


El periodista Manel Cuyàs, que també estava present en la protesta de la plaça Sant Jaume, ha explicat que hi era en solidaritat "amb un company de la redacció del diari El Punt que va rebre i va rebre molts cops de porra a les cames i a les cuixes. Cuyàs ha destacat, tanmateix, que "que peguin a periodistes i a ciutadans és greu, però també és greu una cosa de la que no en parla ningú i és que la policia catalana, els Mossos d'Esquadra, parlen tots en castellà".
El periodista ha reiterat, en relació a les amenaces dels darreres dies, que "tot ho diuen en castellà". "Això és greu perquè la policia representa a la societat catalana i a Catalunya, la policia catalana ha de parlar, ha de pegar fins i tot en català si hi ha algú que s'ho mereixi", ha afegit. "El que importa és tot: que peguin i que no parlin la llengua del país".
Manuel Cuyàs (Mataró, 1952) col·labora a El Punt des de fa vint anys. El 1994 va ser nomenat director de l'edició del Maresme i actualment és adjunt a la direcció de l'edició de Barcelona. També col·labora a RAC 1 i TV3.

Manel Cuyàs