PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

16 de gener 2009

Es trenca el procés de reunificació entre els dos sectors de la PDD

La Plataforma pel Dret de Decidir lamenta, profundament, que el sector, encapçalat pel Jaume López, hagi decidit trencar la mediació que s’estava duent a terme a través del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Creiem que amb aquesta actitud demostren molt poc interès per arribar a acords positius i necessaris per a la nostra Entitat i per al nostre País.

Arran de l’assemblea del passat mes de juny es va produir un trencament a la nostra entitat i un sector de persones, encapçalat pel Jaume López, van intentar crear una nova junta. Junta totalment il•legal i que, per aquest motiu, no ha estat reconeguda pel Departament de Justícia de la Generalitat. Arran d’aquesta maniobra, i sempre sota la supervisió i suport del Departament de Justícia, es va iniciar un procés de mediació.

Aquest procés ha estat trencat unilateralment, sense arribar a acords que permetin arribar a una junta de consens que era l’objectiu de la junta legal de la Plataforma pel Dret de Decidir.

Recordem, també, que aquestes persones tenen un procés judicial obert, precisament, per intentar registrar una junta de la PDD quan aquesta entitat ja en té una de legal que funciona des de la seva creació el febrer del 2007.

Esperem i demanen que els seny de les persones integrades en aquest sector prevalgui sobre els interessos personals i, un cop més, lamentem que els interessos personals de la portaveu de la PDD, Mònica Sabata i d’altres persones, es posin per sobre dels interessos de Catalunya.

Encoratgem a les persones que pensin que la unitat de la PDD és l’únic camí que cal seguir perquè ho manifestin a l’assemblea que aquest sector farà el proper dissabte. La Junta legal de la PDD continuarà treballant, sense personalismes, per arribar a una reunificació amb l’objectiu que Catalunya pugui exercir el Dret de Decidir.

Junta legal de la Plataforma pel Dret de Decidir
Registrada amb el número 34373 a la Generalitat de Catalunya
Seu social: Carrer Rocafort, 242
Barcelona, 15 de gener de 2009