PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

04 d’octubre 2008

I a aquest terrorista/feixista quan el jutjaran ?

El president-fundador del PP Manuel Fraga ha qualificat aquest dissabte el nacionalisme com "una verinosíssima malaltia", i ha assegurat que, si no se li posa fre, podria portar a l'"ensorrament d'Espanya". Durant la seva participació en el debat Futur del nacionalisme, organitzat a Madrid pel Fòrum d'Ermua, ha afirmat que existeixen partits que s'han apropiat de "restes" heretades de la idea original del nacionalisme per "formar la seva pròpia idea d'Espanya".
"Es tracta del problema més greu que Espanya té plantejat", ha afegit, defensant la necessitat de recórrer a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, que "no s'ha aplicat ni una sola vegada".

Aquest article autoritza el Govern espanyol a adoptar "les mesures necessàries" per obligar una comunitat autònoma a complir forçosament les obligacions que la Constitució o altres lleis li imposin. Aquesta prerrogativa també pot aplicar-se en el cas que una comunitat autònoma actuï de manera que atempti greument contra l'interès general d'Espanya.

e-noticies.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que el portin a La Haya, o millor, a Irak, i que l'envïin a fer-li companyia a en Sadam.