PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

07 de setembre 2008

Recuperem la universitat catalana

El projecte de construcció del estat espanyol passa inequívocament per eliminar la nació catalana, axó inclou eliminar el nostre passat, enganya'n destruint i el que faixi falta, la nostre universitat que hauria d'esser independent per investigar al servei del poble, és reduïda ocupada i dominada per l'estat espanyol amb abús de poder.
La nació catalana necessita conèixer i divulgar el seu passat per disposar del seu futur, per tenir com a poble la identitat i l'autoestima necessària per accedir al futur que li és propi, per accedir a la independència que li permetrà ser ella mateixa.
Els objectius inicials haurien d'esser : crear una consciencia de grup que reconeixent la situació, exigeix els nostres drets sobre el passat, a les institucions que passen per ser les nostres.
També crear un cens dels historiadors que han treballat, i dels que treballen per la història nostre, per restituir i donar la importància que tenen els fets, d'alguna manera per premiar-los i ajudar-los a portar aquesta carga que duen en solitari.
No acceptem que des de Madrid ens imposin el seu model d'Universitat, donem veu i fem créixer aquells que propicien el nostre futur com a nació catalana.

Jordi Cuesta