PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

04 de juny 2008

Ja n'hi ha prou de presa de pèl, volem el concert

Solbes i la seva pròrroga permanent.... i van .......


Una vegada més, José Luís Rodríguez Zapatero i el seu govern no podran complir una altra de les seves promeses: la de fer públiques les balances fiscals el proper 8 de juny, tal com s’havia anunciat fa dos mesos al Congrés dels Diputats de Madrid.
En aquella ocasió, en una rèplica a Josep Antoni Duran i Lleida, Zapatero va anunciar el seu compromís que el ministeri d’Economia i Hisenda publicaria les balances fiscals abans de dos mesos, però arribats a aquesta data, l'obligació arran d'aquella promesa ha quedat diluida. Segons fonts del ministeri de Pedro Solbes, només porten un mes treballant en les balances fiscals a causa dels canvis en la direcció de l’Institut d’Estudis Fiscals (d’on provenen els experts del grup de treball) i preveuen tenir l’informe abans de l’estiu.
Aquesta vella demanda dels partits catalans, ja va ser aturada pel mateix Solbes sota l'argument de la falta de consens sobre el mètode de càlcul. Ara ens demana una pròrroga d'un mes per treballar i fer el recompte final de quina és l'aportació dels catalans a l'estat espanyol. O això, o és que tenen por de la nostra reacció quan ens n'enterem, per boca seva, que rebem molta menys quantitat de la que aportem. Per ells, publicar les balances fiscals a ple estiu suposa un menor ressò en els mitjans de comunicació de les crispacions i indignacions que hi pugui haver. I per nosaltres? Millor que fem la vista grossa fins després de l'estiu.

directe!cat!