PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

30 de novembre 2007

Prou d'esperar, independencia ja !!

Dissabte dia 1 de desembre, a les 4 de la tarda, al C/ Fontanella cantonada amb C/ de les Moles (Barcelona), uneix-te a Sobirania i Progrés i participa de la manifestació nacional per dir "PROU D'ESPERAR, INDEPENDÈNCIA JA!" Perquè tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures diem PROU a la situació de desgavell i caos en els transports i les infraestructures que pateix Catalunya.
Entre els objectius bàsics de la mobilització, que marxarà des del C/ Fontanella fins a l'Estació de França tot recorrent la Via Laietana, hi ha plantar cara al menyspreu amb que l'Estat Espanyol tracta la ciutadania catalana i defensar el dret de decidir del poble català sobre quin model de país vol construïr; així com l'exigència de traspàs de la gestió d'infraestructures i transports a la Generalitat, la publicació de les balances fiscals i la defensa que Catalunya pugui recaptar i gestionar tots els impostos. Fes sentir la teva veu al costat de Joel Joan, Elisenda Paluzie, Miquel Strubell, Hèctor López Bofill, Salvador Cardús, entre d'altres i suma't a Sobirania i Progrés, que assistirà a la manifestació amb pancarta pròpia.

Vine a trobar-nos al C/ Fontanella cantonada amb C/ de les Moles i crida amb nosaltres "PROU D'ESPERAR, INDEPENDÈNCIA JA!" T'hi esperem! Sobirania i Progrés coordinacio@sobiraniaiprogres.cat http://www.sobiraniaiprogrés.cat/

Informa: SOBIRANIA I PROGRÉS