PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

22 de gener 2007

Ja era hora, senyor Recoder ¡¡


L'Ajuntament de Sant Cugat tornarà a presentar el projecte d'urbanització integral de Les Planes a la quarta convocatòria d'ajuts de la Llei de Barris de la Generalitat. Des de l'equip de govern consideren que el projecte s'adiu totalment a aquesta convocatòria però ja han anunciat que estan treballant per millorar la proposta i que aquest any no torni a quedar exclosa de les ajudes, tal i com va passar l'any passat.

La Generalitat ha obert ja la quarta convocatòria per optar a les ajudes del programa de millora de barris que requereixen una atenció especial de Catalunya. En total, aquest any s'atorgaran 99 milions d'euros que es destinaran a finançar el 50% del cost de 15 projectes diferents. Els ajuntaments que hi estiguin interessats tenen un termini de 3 mesos per presentar les seves propostes i la previsió és que les ajudes s'adjudiquin abans de l'estiu.En el cas de Sant Cugat, l'Ajuntament ja ha anunciat que tornaran a presentar el projecte d'urbanització integral de les Planes, que l'any passat va quedar exclòs dels ajuts. L'alcalde, Lluís Recoder, ha manifestat l'esperança d'obtenir una subvenció i ha assegurat que aquest és un tema de justícia i que el projecte compleix els requisits necessaris per obtenir una subvenció.


Recoder ha afegit, a més, que aquest any l'Ajuntament es vol curar en salut i ha contractat un equip d'experts per millorar al màxim el projecte.D'altra banda, en cas que sigui necessari, l'Ajuntament no descarta la proposta del PSC de treballar conjuntament amb amb l'Ajuntament de Barcelona, donat que el districte de Les Planes està a cavall entre les dues ciutats.
Cos del missatge publicat a la web de Radio Sant Cugat