PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

14 de juny 2009

Iniciativa porta el fitxatge de Cristiano Ronaldo al Congrés


El diputat i portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds al Congrés, Joan Herrera, plantejarà dilluns al Congrés pel "desemborsament econòmic més gran de la història del futbol" referint-se al fitxatge de Cristiano Ronaldo pel Reial Madrid. A més, preguntarà pels deutes dels clubs amb Hisenda tenint en compte aquesta operació i proposarà limitar les retribucions dels esportistes professionals.

Herrera preguntarà "quines mesures portarà a terme el Govern per garantir que els clubs futbolístics sufraguin els deutes pendents amb Hisenda abans de fer el desemborsament econòmic més gran de la història del futbol per un jugador", referint-se a Cristiano Ronaldo, el traspàs del qual es convertirà en el més car de la història després de desemborsar uns 94 milions d'euros.

En aquesta línia, el portaveu d'ICV preguntarà per "l'opinió del Govern" respecte a "les entitats financeres que han donat crèdit a aquesta operació tenint sobretot en compte que a dia d'avui el flux creditici encara no arriba a les famílies i a les pimes". Herrera també presentarà una pregunta dirigida al Govern per saber si l'executiu espanyol "pensa emprendre alguna reforma dirigida a limitar les retribucions dels esportistes professionals" i quins "criteris" seguiria si la resposta fos afirmativa.
e-noticies.cat