PLANA PERSONAL DE JAUME MASSANÉS I PAPELL

08 d’octubre 2008

"Prou de palles mentals amb Espanya"

L'exconseller de Governació Joan Carretero, durant l'acte central de campanya de la candidatura de Reagrupament Independentista que Rut Carandell lidera per a la Federació de Barcelona, ha assegurat que els catalans "encara ens fem palles mentals per veure com ens encaixem en un país que no ens vol".
El líder de Reagrupament.cat ha afirmat que "el nostre partit i el nostre país necessita gent, i jo ho estic, que estigui convençuda que la independència del nostre país és possible. Només ens fa falta una cosa, no cal que ens mirem ni a Escòcia, ni a Irlanda, ni a Lituània ni al Quebec ni a ningú, només cal que els catalans ens ho creguem. Si els catalans ens ho creiem ens en sortirem. Tenim la raó i tenim la força d'un país, d'una nació mil·lenària que està estabornida, en part per manca de capacitat dels seus polítics, de la por dels seus polítics, de la traïció d'alguns polítics que han dirigit aquest partit, aquest país".

"Jo penso que en un país on creix cada vegada més l'independentisme, on cada vegada hi ha gent convençuda que anar amb Espanya no ens porta més que problemes, que dificultats, més que disgustos. Amb un Espanya que com va dir va dir el mític ja Jesús Álvarez, el Barça i l'Espanyol ja no són equips espanyols, sinó que són equips forasters", ha afegit.

"Per tant -ha continuat Carretero-, tenim l'avantatge que els espanyols ho tenen claríssim. Ells saben segur que nosaltres no som espanyols, els que no ho tenim tant clar som els catalans, que resulta que encara ens fem palles mentals per veure com ens encaixem en un país que no ens vol, no ens ha volgut mai ni ens voldrà mai com a catalans".

e-noticies